Voertuiginformatie
Selecteer uw voertuig


Let goed op of u de juiste onderdelen bestelt. Aan retourneren zijn hoge kosten verbonden. Elektrisch en mechanisch technische onderdelen kunnen NIET worden geretourneerd.

Achten Sie genau darauf, wenn Sie die richtigen Teile bestellen. Die Rucksendung ist mit hohen Kosten verbunden. Elektrische und mechanische technische Teile konnen NICHT zuruckgegeben werden.

Pay close attention if you order the right parts. There are high costs associated with returning. Electrical and mechanical technical parts can NOT be returned.

Facebook


Gegevensbescherming

Bekijk privacyverklaring

Bedrijf

Bedrijf

 

MM-Opelparts is in 1989 opgericht en heeft sindsdien een unieke plaats op de markt verworven. Door het brede assortiment aan kwaliteitsonderdelen voor alle gangbare merken is MM-Opelparts uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn onderdelen wereldwijd verstuurd. MM-Opelparts levert zowel originele, gebruikte als imitatie auto onderdelen. De onderdelen met de Master Quality aanduiding zijn onderdelen die het prijsvoordeel van een imitatie onderdeel hebben maar kwalitatief gelijk zijn aan het originele onderdeel.
Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot:
-Carrosseriedelen
-Verlichtingsdelen
-Spiegels
-Remdelen
-Versnellingsbakken
-Cilinderkoppen
-Motoren
-Motordelen als EGR-kleppen, turbo’s en gasklephuizen.

Opel specialist
Als Opel specialist heeft MM-Opelparts een zeer uitgebreid assortiment aan nieuwe originele Opel onderdelen voor Opels van jong (Adam, Astra, Insignia, Mokka) tot oud (Admiraal, Commodore, Manta, Kadett). Originele onderdelen garanderen een hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. Naast het brede assortiment aan onderdelen beschikt MM-Opelparts over personeel met een grote specialistische kennis. Tezamen met een groot internationaal netwerk zorgt dit ervoor dat MM-Opelparts in staat is onderdelen te leveren die nergens anders meer te krijgen zijn.

Hart voor Opel
MM-Opelparts draagt Opel en de Opel-liefhebber een warm hart toe. Daarom organiseert MM-Opelparts jaarlijks het Groot Internationaal Opeltreffen. Door veel bezoekers wordt dit evenement het mooiste van het jaar genoemd. Er komen dan ook jaarlijks honderden bezoekers uit binnen- en buitenland. Omdat MM-Opelparts het belangrijk vindt dat de Opel gemeenschap een levende gemeenschap blijft heeft MM-Opelparts de Opelkalender ontwikkeld. Opel-evenementen kunnen gratis op deze kalender geplaatst worden. Zo kan iedereen snel zien waar het Opel-hart opgehaald kan worden.

Opkopen van auto-onderdelen
MM-Opelparts heeft tevens interesse in het opkopen van kleine en grote partijen automaterialen. Neem contact op voor meer informatie.